Alepa joulukuussa Kalasatamaan Leonkadulle

Leonkadun ja Capellan puistotien kulmassa rakenteilla olevaan kerrostaloon avautuu ruokakauppa Alepa joulukuussa 2016. Helsingin Uutisetkin on jo vahvistanut tämän:

”Kalasataman kauppapalvelut paranevat, kun Leonkadulle avataan Alepa. HOK-elannon ketjujohtaja Kimmo Nikula vahvistaa, että Alepa avataan Kalasatamaan joulukuun puolivälissä. Kalasatamaan on aiemmin avautunut jo Siwa.”

Lähde: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/438965-kalasatamaan-uusi-ruokakauppa

Kauppa siis tulee ihan naapuriin Capellan puistotien puolelle. Tila näyttää siltä, että se olisi suurempi kuin Kalasataman tällä hetkellä ainoa kauppa Sörnäistenniemen Siwa.

Muokattu: Alepa avaa 9.12.

Leonkadun uusi kerrostalo kuvattuna 2.10.2016.
Leonkadun uusi kerrostalo kuvattuna 2.10.2016.

Talossa on muuten ilmeisesti kolme asunto-osakeyhtiötä: Asunto Oy Helsingin Poiju, Asunto Oy Helsingin Täkkäri, ja Asunto Oy Helsingin Styyri. Helsingin Uutisista löytyy uutinen vuodelta 2011 liittyen kyseisen talon suunnittelukilpailuun. Havainnekuvassa talo näyttää seuraavalta (kuva: Lemminkäinen).

Youtubesta löytyy muuten myös Kalasataman kaduista videoita, jotka on kuvattu autolla päästä päähän ajamalla. Ihan mielenkiintoisia varmasti varsinkin vuosien päästä. Tässä Leonkadun video, joka on kuvattu 20.9.2016:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s